x
Thesportsnewz
Uncategorized

Tim Krul mist ’Boxing Day in Premier League: keeper test positief op corona

Tim Krul mist ’Boxing Day in Premier League: keeper test positief op corona
  • PublishedDecember 26, 2021

Hij mist daardoor de thuiswedstrijd in de Premier League tegen Arsenal op tweede kerstdag. „Ik ben opnieuw positief getest”, zegt de international. „Hopelijk brengt 2022 voor iedereen beter nieuws.”In de Premier League zijn voor zondag al meerdere duels afgelast, vanwege veel coronagevallen bij enkele clubs.Ook Steven Gerrard test positiefTrainer Steven Gerrard van Aston Villa heeft als zoveelste in de rij in de Premier League positief getest op het coronavirus. De voormalige vedette van Liverpool kan daardoor niet aanwezig zijn bij in elk geval de komende twee duels van zijn club. Aston Villa speelt de komende dagen eerst tegen Chelsea en vervolgens tegen Leeds.Gerrard kwam onlangs over van Rangers FC, waar hij werd opgevolgd door Giovanni van Bronckhorst. …
Lees verder…….

Written By
Brandy