x
Thesportsnewz
Uncategorized

Gevoelige nederlaag voor Club Brugge in derby

Gevoelige nederlaag voor Club Brugge in derby
  • PublishedDecember 27, 2021

Senna Miangue opende in de 53e minuut de score in het vanwege de aangescherpte coronamaatregelen in België lege Jan Breydelstadion. Club Brugge, met Noa Lang en Ruud Vormer in de basis, stuitte daarna telkens op Cercle-doelman Thomas Didillon.Ook de een kwartier voor tijd ingevallen Bas Dost slaagde er niet in gelijk te maken. In de slotfase kreeg Cercle veel ruimte. Eerst schoot Rabbi Matondo tegen de lat. In de slotminuut bepaalde Sousa, op aangeven van Matondo, de eindstand op 2-0.De emoties bij Noa Lang liep hoog op. Hij kreeg na afloop nog een tweede gele kaart en dus rood. Ook trok hij in de catacomben een foto van een Cercle Brugge-logo van de muur. Door de rode kaart mist Lang sowieso de eerste wedstrijd van 2022.Union luidt jaar uit als koploper in BelgiëRoyale U …
Lees verder…….

Written By
Brandy