x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Chelsea mogelijk rest van seizoen zonder linksback Ben Chilwell door operatie

Sport Kort: Chelsea mogelijk rest van seizoen zonder linksback Ben Chilwell door operatie
  • PublishedDecember 29, 2021

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Chilwell van Chelsea moet zich aan knie laten opereren00.02 uur: Linksback Ben Chilwell van Chelsea moet zich aan zijn gekwetste knie laten opereren. Dat heeft zijn club uit Londen bevestigd, na berichten in de media over een beschadigde voorste kruisband.De 25-jarige linksback raakte vorige maand geblesseerd tijdens een duel met Juventus in de Champions League. Chelsea hoopte aanvankelijk dat Chilwell na zes weken weer bij de selectie zou kunnen aansluiten. Maar dat is dus niet het geval.Chelsea laat niet weten hoelang Chilwell is uitgeschakeld. Veel Engelse media vrezen dat hij dit seizoen niet meer in actie komt. Chelsea …
Lees verder…….

Written By
Larry