x
Thesportsnewz
Uncategorized

Nederlands mannentennis telt weer mee: ‘Zou graag weer tegen Djokovic spelen’

Nederlands mannentennis telt weer mee: ‘Zou graag weer tegen Djokovic spelen’
  • PublishedJanuary 1, 2022

‘Botic richting wereldtop, Tallon moet blijvertje worden’Tjerk Bogtstra kijkt met veel nieuwsgierigheid naar de opmars van Van de Zandschulp en Griekspoor. “Voor het Nederlandse tennis is het fantastisch hoe deze mannen in 2021 gepresteerd hebben”, zegt de voormalig Davis Cup-captain.Met name over Van de Zandschulp, die in 2015 en 2016 veelvuldig bij de tennisschool van Bogtstra trainde, heeft de tenniscoach hoge verwachtingen. “Botic heeft bewezen zich met de wereldtop te kunnen meten en dat moet nu voor hem de standaard worden. Hij moet laten zien dat de US Open geen incident is geweest. Of hij dit kunststukje kan herhalen? Zeker, waarom niet?””Botic heeft alle slagen in huis, dat hebben we kunnen zien. Het wordt voor hem belangrijk dat hij het normaal gaat vinden …
Lees verder…….

Written By
Sky