x
Thesportsnewz
Uncategorized

Chris Froome door knieklachten voorlopig niet in actie

Chris Froome door knieklachten voorlopig niet in actie
  • PublishedJanuary 3, 2022

Froome (36) denkt zich te hebben geforceerd in de trainingen ter voorbereiding op het komende seizoen. Dat volgt op zijn eerste, bijzonder teleurstellende, jaar bij de Israëlische equipe. Het lukte de Brit ook afgelopen jaar niet zijn niveau te halen van voor zijn zware val in het Critérium du Dauphiné van 2019.„De afgelopen tien dagen voel ik pijn aan de buitenkant van mijn knie terwijl ik aan het fietsen ben. Misschien was mijn lichaam na een periode van rust nog niet toe aan dergelijke inspanningen. Het heeft tot een soort van ontsteking geleid”, meldde Froome, die in zijn eerste Tour na zijn vertrek bij Ineos afgelopen zomer slechts als 133e eindigde. In de eerste etappe was hij al zwaar ten val gekomen.Telesport nieuwsbriefDagelijks het belangrijkste sportnieuws, uitslagen, analyses en interviews.Ongeldig e-mailad …
Lees verder…….

Written By
Larry