x
Thesportsnewz
Uncategorized

Peter Wright na zinderende strijd met Gary Anderson naar finale WK darts tegen Michael Smith

Peter Wright na zinderende strijd met Gary Anderson naar finale WK darts tegen Michael Smith
  • PublishedJanuary 3, 2022

Snakebite kwam in de bizarre wedstrijd tot een indrukwekkend gemiddelde van 104.38, tegenover 102.72 voor Anderson.Wright begon ijzersterk aan zijn clash met Anderson en keek binnen no-time tegen een 3-0 voorsprong in sets aan. The Flying Scotsman moest alle zeilen bijzetten, maar toonde zijn vechtersmentaliteit en trok de vierde set naar zich toe: 3-1. Wright begon ondertussen dubbels te missen en daar wist Anderson wel van te profiteren. Met een knappe 105-finish via bullseye, enkele 15 en tops trok hij ook de vijfde set naar zich toe: 3-2In de zesde set hield al het publiek in Ally Pally even zijn adem in, toen Snakebite één pijl verwijderd was van een negendarter. Op de dubbel twaalf ging het mis en dus trakteerde hij de aanwezige fans niet op de vierde negendarter van dit WK. Met de hakken over de sloot wist hij de le …
Lees verder…….

Written By
Brandy