x
Thesportsnewz
Uncategorized

Derde zege op rij voor Pattinama-Kerkhove, hoogste WTA-klassering ooit lonkt

Derde zege op rij voor Pattinama-Kerkhove, hoogste WTA-klassering ooit lonkt
  • PublishedJanuary 5, 2022

De huidige nummer 158 van de wereld had het goed getroffen met de loting, tegen de ruim tachtig plaatsen lager genoteerde Mendez. Pattinama-Kerkhove nam in beide sets al meteen afstand van de Australische, die alleen in de tweede set nog even tegenstribbelde.Na een voorsprong van 5-1 verspeelde Pattinama-Kerkhove in de achtste game een matchpoint op eigen service, waarna Mendez zich nog terugknokte tot 5-4. Op het tweede wedstrijdpunt was het wel raak. In de tweede ronde stuit de Zeeuwse nu op Viktorija Golubic, de nummer 43 van de wereld. Pattinama-Kerkhove is nu virtueel de mondiale 150, nog maar twee plekken onder haar hoogste positie ooit. Achttien dubbele fouten In de laatste twee wek …
Lees verder…….

Written By
Sky