x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Vertrouwd parcours in Parijs-Nice

Sport Kort: Vertrouwd parcours in Parijs-Nice
  • PublishedJanuary 5, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Vertrouwd parcours in wielerkoers Parijs-Nice12:41 uur De tachtigste editie van wielerkoers Parijs-Nice kent begin maart een vertrouwd karakter. Na drie vlakke etappes volgt een individuele tijdrit, waarna de heuvels in Zuid-Frankrijk worden opgezocht. Als alles volgens plan verloopt, eindigt de eerste grote etappekoers van het seizoen op zondag 13 maart op de Promenade des Anglais, de beroemde boulevard van Nice.De afgelopen twee edities werd de normaal daar getrokken eindstreep niet gehaald vanwege corona. In 2020 brak de pandemie net uit en werden de renners voortijdig n …
Lees verder…….

Written By
Brandy