x
Thesportsnewz
Uncategorized

Griekspoor voor het eerst naar kwartfinales ATP-toernooi en treft nu Nadal

Griekspoor voor het eerst naar kwartfinales ATP-toernooi en treft nu Nadal
  • PublishedJanuary 6, 2022

Nadal had weinig moeite met de nummer 104 van de wereld. In de eerste set had hij genoeg aan twee breaks. De Spanjaard kreeg in de tweede set meer tegenstand en werd zelf ook twee keer gebroken, maar hij had op 6-5 aan één matchpoint genoeg om de wedstrijd naar zich toe te trekken.Lang uit de roulatie geweest Nadal worstelde het afgelopen half jaar met een voetblessure. De Spanjaard kwam na Roland Garros alleen nog in actie op het ATP-toernooi van Washington, in de aanloop naar de US Open. Hij werd in de Amerikaanse hoofdstad in de derde ronde uitgeschakeld en besloot vervolgens zijn seizoen al te beëindigen. Nadal maakte afgelopen …
Lees verder…….

Written By
Sky