x
Thesportsnewz
Uncategorized

Premier Australië over wegsturen Novak Djokovic: ’Niemand staat boven onze regels’

Premier Australië over wegsturen Novak Djokovic: ’Niemand staat boven onze regels’
  • PublishedJanuary 6, 2022

Djokovic kwam woensdag op het vliegveld in Melbourne aan, maar kreeg geen toegang tot Australië. Zijn visum werd ongeldig verklaard. Daardoor kan hij zijn titel bij de Australian Open, die op 17 januari begint, waarschijnlijk niet verdedigen. Zijn advocaten zijn nog bezig om directe uitzetting uit Australië te voorkomen.„De heer Djokovic heeft niet het juiste bewijs geleverd om aan de toelatingseisen voor Australië te voldoen, waarna zijn visum is ingetrokken”, lieten de autoriteiten op de luchthaven weten. „Niet-burgers die geen geldig visum hebben bij binnenkomst of van wie het visum is geannuleerd, zullen worden vastgehouden en uit Australië worden verwijderd. We zullen ervoor blijven zorgen dat degenen die bij onze grenzen aankomen zich aan onze wetten en toelatingseisen houden.”Novak Djokovic won vorig jaar de Australian Open.Ⓒ HH/ANPDjokovic meldde dinsdag dat hi …
Lees verder…….

Written By
Larry