x
Thesportsnewz
Uncategorized

Bingo in België: coronagevallen bij alle clubs uit Jupiler Pro League

Bingo in België: coronagevallen bij alle clubs uit Jupiler Pro League
  • PublishedJanuary 7, 2022

Toch zijn er nu drie gevallen ontdekt bij KV Mechelen. Daardoor hebben in totaal 63 profvoetballers de voorbije dagen positief getest op corona. Op een totaal van ruim vijfhonderd voetballers is dat één op acht.Dat KV Mechelen nu communiceert dat het met coronagevallen zit, is opvallend. Doordat de club al op 2 januari op winterstage vertrokken was, kreeg van de Pro League een uitzondering om de PRC-testen om praktische redenen pas zaterdag te laten afnemen. Donderdag klonk het nog dat iedereen zelftests gedaan had en dat die allemaal negatief waren.De Pro League had die PCR-tests verplicht om te voorkomen dat spelers het virus zouden oppikken op vakantie en het dan zouden verspreiden in de teambubbel op winterstage. Intussen is van alle clubs bekend dat ze minstens één cor …
Lees verder…….

Written By
Brandy