x
Thesportsnewz
Uncategorized

Servië veroordeelt ‘kruisiging’, Nadal noemt het ‘een eigen keuze’ van Djokovic

Servië veroordeelt ‘kruisiging’, Nadal noemt het ‘een eigen keuze’ van Djokovic
  • PublishedJanuary 7, 2022

“De afgelopen twee jaar zijn veel mensen overleden en volgens mij is het vaccin de enige manier om deze pandemie te stoppen. Ik geloof in de mensen die verstand hebben van medicijnen. Als zij zeggen dat we gevaccineerd moeten worden, dan moeten we dat doen.”Nadal is zelf twee keer gevaccineerd. De Spanjaard raakte in december besmet het coronavirus, nadat hij positief had getest na een demonstratietoernooi in Abu Dhabi. Zijn deelname aan de Australian Open leek even in gevaar te komen, maar Nadal is inmiddels volledig hersteld. Geen belemmering voor ATP Rotterdam Richard Krajicek, oud-tennisser en directeur van het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam, is terughoudend in zijn oordeel. “Er zijn regels die worden bepaald door …
Lees verder…….

Written By
Sky