x
Thesportsnewz
Uncategorized

Van de Zandschulp verspeelt twee matchpoints in intens duel met Dimitrov

Van de Zandschulp verspeelt twee matchpoints in intens duel met Dimitrov
  • PublishedJanuary 7, 2022

Dimitrov liep in de tweede set snel weg bij de Nederlander, die veel moeite had met het opgeschroefde niveau van de Bulgaar. Maar in de derde set zette Van de Zandschulp weer aan.De Veenendaler profiteerde op 3-2 van slordigheden bij Dimitrov en brak de service van de Bulgaar. Van de Zandschulp miste vervolgens op 5-3 twee wedstrijdpunten op eigen service en zag Dimitrov op 5-5 komen. Game van achttien minuten Er volgde daarna een enorm spannende elfde game die liefst achttien minuten in beslag nam, waarbij het publiek zich ermee ging bemoeien en Van de Zandschulp twee tijdsstraffen kreeg. Dimitrov brak Van de Zandschulp opnieuw en serveerde de partij daarna met veel moeite uit (twee dubbele fouten) …
Lees verder…….

Written By
Sky