x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport kort: triatlonbond vindt in Henry Bonnes nieuwe directeur

Sport kort: triatlonbond vindt in Henry Bonnes nieuwe directeur
  • PublishedJanuary 10, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Bonnes volgt Berk op als technisch directeur triatlonbond12.32 uur: Henry Bonnes volgt de opgestapte Adrie Berk op als technisch directeur van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB). Berk vertrok, net als hoofdcoach Louis Delahaije, algemeen directeur Rembert Groenman en het voltallige bestuur van de NTB, eind vorig jaar na de publicatie van een rapport over grensoverschrijdend gedrag op het nationale trainingscentrum van de triatlonbond in Sittard.Bonnes gaat op interimbasis aan de slag bij de NTB, tot aan de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. Hij …
Lees verder…….

Written By
Larry