x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: automerk Maserati gaat deelnemen aan Formule E

Sport Kort: automerk Maserati gaat deelnemen aan Formule E
  • PublishedJanuary 11, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Automerk Maserati gaat in 2023 deelnemen aan Formule E00:29 uur Het automerk Maserati, in 1950 met coureur Juan Manuel Fangio winnaar van de Formule 1, gaat in 2023 deelnemen aan de races in de Formule E. Het is dan het eerste Italiaanse merk dat toetreedt tot de wedstrijden met de elektrische bolides.Topman Davide Grasso kondigde aan dat het 107 jaar oude bedrijf zich meer wil gaan toeleggen op de nieuwe markt van elektronische auto’s. „Want dat is de toekomst. Al onze modellen moeten rond 2025 een elektronische ver …
Lees verder…….

Written By
Larry