x
Thesportsnewz
Uncategorized

Transfers en geruchten: Younes Namli tot einde van het seizoen bij Sparta

Transfers en geruchten: Younes Namli tot einde van het seizoen bij Sparta
  • PublishedJanuary 11, 2022

DINSDAG 11 JANUARIYounes Namli tot einde van het seizoen Spartaan12.44 uur: Sparta Rotterdam verwelkomt vanaf Younes Namli bij de A-selectie. De 27-jarige middenvelder staat onder contract bij Krasnodar in Rusland en was de afgelopen twee jaar op huurbasis actief voor Colorado Rapids in de Major League Soccer. De huurovereenkomst is vandaag officieel afgerond.Technisch Directeur Gerard Nijkamp verwelkomt hiermee de tweede versterking voor de tweede seizoenshelft. „Na de komst van Adrian Dalmau was het versterken van het middenveld de volgende prioriteit. Met de komst van Younes Namli halen we iemand binnen die zich bewezen heeft in de Eredivisie en na een transfer naar Rusland heeft hij bij Colorado Rapids ook 30 wedstrijden in de MLS gespeeld. Younes kennen we allemaal als een middenvelder met creativiteit en aanvallende impulsen. Daarom zijn we blij dat we het komende half jaar huren van Krasnodar en over hem kunnen beschikken.SC Cambuur huurt aanvaller Joosten …
Lees verder…….

Written By
Brandy