x
Thesportsnewz
Uncategorized

US Open-kampioene Emma Raducanu is het helemaal kwijt

US Open-kampioene Emma Raducanu is het helemaal kwijt
  • PublishedJanuary 11, 2022

De 19-jarige Raducanu, afgelopen jaar de verrassende winnares van de US Open, pakte op het WTA-toernooi van Sydney slechts één game tegen de als negende geplaatste Elena Rybakina: 0-6 1-6.De Britse tiener wist alleen bij een 3-0-achterstand in de tweede set haar servicebeurt te behouden. Raducanu werd vijf keer gebroken door Rybakina, de nummer 13 van de wereld die afgelopen week in Adelaide de finale haalde. De 22-jarige tennisster die voor Kazachstan uitkomt moest het daarin afleggen tegen de Australische Ashleigh Barty, de mondiale nummer 1.Raducanu raakte vorige maand besmet met het coronavirus en moest daardoor het demonstratietoernooi in Abu Dhabi overslaan. De Britse, achttiende op de wereldranglijst, ontbrak daardoor vorige week ook in Melbourne. Ze speelde in Sydney haar eerste partij van het se …
Lees verder…….

Written By
Larry