x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Bayern heeft zestal terug na coronabesmetting

Sport Kort: Bayern heeft zestal terug na coronabesmetting
  • PublishedJanuary 12, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Bayern München ziet zes spelers na besmetting terugkeren12.48 uur: Bayern München heeft woensdag zes spelers na een besmetting met het coronavirus zien terugkeren op het trainingsveld. Manuel Neuer, Dayot Upamecano, Omar Richards, Leroy Sané, Alphonso Davies en Tanguy Nianzou namen volgens de club weer gedeeltelijk deel aan de oefensessie voor de hele groep.De koploper hervatte het afgelopen weekeinde de competitie met een nederlaag tegen Borussia Mönchengladbach. Er ontbraken toen dertien spelers, van wie er negen besmet waren met het virus. Zaterdag spe …
Lees verder…….

Written By
Larry