x
Thesportsnewz
Uncategorized

Italiaanse Supercup prooi De Vrij en Dumfries, Inter wint in slotseconde

Italiaanse Supercup prooi De Vrij en Dumfries, Inter wint in slotseconde
  • PublishedJanuary 13, 2022

De Vrij speelde de volledige wedstrijd. Dumfries werd in de 89e minuut gewisseld. Bij Juventus ontbrak Matthijs de Ligt wegens een schorsing.Weston McKennie zorgde in de 25e minuut voor een voorsprong voor Juventus. De Amerikaan kopte raak uit een voorzet van Alvaro Morata. Na ruim een halfuur mocht Lautaro Martínez een strafschop nemen na een overtreding van Mattia De Sciglio op Edin Dzeko. De Argentijn maakte geen fout van 11 meter: 1-1.Daarna viel de productie aan beide kanten stil. Ook de verlenging leek geen uitkomst te bieden, totdat doorzetter Sánchez van dichtbij toesloeg: 2-1. Daarna was het duel vrijwel meteen afgelopen. …
Lees verder…….

Written By
Larry