x
Thesportsnewz
Uncategorized

Nog vier Nederlanders mogen hopen op hoofdtoernooi Australian Open

Nog vier Nederlanders mogen hopen op hoofdtoernooi Australian Open
  • PublishedJanuary 13, 2022

De kans is aanwezig dat de Nederlandse inbreng op de Australian Open de komende dagen flink vergroot zal worden. Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en Arantxa Rus zijn vanwege hun ranking al toegelaten tot het hoofdtoernooi, maar nog eens vier Nederlanders kunnen zich via het kwalificatietoernooi plaatsen voor het eerste grandslamtoernooi van het jaar.Jesper de Jong, Richèl Hogenkamp en Arianne Hartono hebben zich allemaal geplaatst voor de derde en laatste ronde van het kwalificatietoernooi. Indy de Vroome deed dat een dag eerder al. De Jong, de nummer 207 van de wereld, was in Melbourne binnen het uur klaar met de Australiër Edward Winter, 6-1, 6-2. Hij treft nu de Tsjech Tomas Machac (nummer 130). Hogenkamp, Hartono en de Vroome Hogenkamp (WTA-248) ontdeed zich ook van een speler uit het gastland. …
Lees verder…….

Written By
Sky