x
Thesportsnewz
Uncategorized

Stefanos Tsitsipas haalt uit naar Novak Djokovic: ’De rest wordt voor gek gezet’

Stefanos Tsitsipas haalt uit naar Novak Djokovic: ’De rest wordt voor gek gezet’
  • PublishedJanuary 13, 2022

,,Het lijkt erop dat niet iedereen zich aan de regels van Tennis Australia en de regering houdt”, sneerde de 23-jarige Griek in een video-interview met Eurosport. ,,Een klein deel van de mensen volgt zijn eigen regels waardoor de rest voor gek wordt gezet. We wisten allemaal heel goed welke protocollen en regels er in Melbourne zouden gelden. Alle tennissers waren op de hoogte. Het is gewaagd om zo tegen de regels in te gaan en deelname aan een grandslam-toernooi te riskeren.”Tsitsipas was ook niet happig om gevaccineerd worden tegen corona, maar nam de prikken omdat hij geen gedonder wilde krijgen in Australië en andere landen die vaccinatie vereisen om mensen toegang te verlenen. De meerderheid van de twijfelaars ging in de afgelopen maanden overstag.Djokovic kreeg van de Australian Open een medische uitzondering om toch mee te doen ondanks het feit dat hij …
Lees verder…….

Written By
Brandy