x
Thesportsnewz
Uncategorized

Djokovic moet Australië verlaten na intrekken visum door Australische minister

Djokovic moet Australië verlaten na intrekken visum door Australische minister
  • PublishedJanuary 14, 2022

De Australische immigratieminister Alex Hawke heeft het visum van Novak Djokovic ingetrokken. Dat betekent dat de Servische tennisser Australië zo snel mogelijk moet verlaten en niet in actie kan komen op de Australian Open, die maandag beginnen. De Servische tennisser gaat tegen de beslissing in beroep.Hawke gebruikte zijn ministeriële bevoegdheden, omdat het “in het belang van de Australische gemeenschap” is dat het visum van Djokovic wordt ingetrokken. Het zou bovendien kunnen dat Djokovic Australië drie jaar lang niet binnen mag komen. “Bij het nemen van deze beslissing heb ik zorgvuldig de informatie overwogen die mij is verstrekt door het ministerie van Binnenlandse Zaken, de Australische douane en de heer Djokovic. De regering is vas …
Lees verder…….

Written By
Sky