x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport kort: Aston Martin presenteert nieuwe F1-bolide op 10 februari

Sport kort: Aston Martin presenteert nieuwe F1-bolide op 10 februari
  • PublishedJanuary 14, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Burnley – Leicester City ook uitgesteld vanwege corona12.46 uur: De wedstrijd tussen Burnley en Leicester City in de Engelse voetbalcompetitie gaat zaterdag niet door. De Engelse voetbalbond heeft het duel op verzoek van Burnley uitgesteld, omdat die club vanwege het coronavirus en blessures niet voldoende spelers beschikbaar heeft.Het is niet voor het eerst dat een wedstrijd van Burnley niet doorgaat. Het elftal van trainer Sean Dyche staat op zeventien gespeelde competitieduels. Enkele clubs kwamen al 21 keer in actie.De Premier League maakte eerder deze week bekend dat het aantal positieve coronatests onder spelers en staf voor de tweede achter …
Lees verder…….

Written By
Brandy