x
Thesportsnewz
Uncategorized

Captain Oranje futsalteam na heftige periode met zoontje nu voorop in de strijd op EK

Captain Oranje futsalteam na heftige periode met zoontje nu voorop in de strijd op EK
  • PublishedJanuary 15, 2022

PremiumHet beste van De TelegraafDoor Steven KooijmanUpdated 21 min geleden31 min geleden in VOETBALKopieer naar clipboardMet Oualid Saadouni als trotse captain gaat het Oranje-futsalteam de strijd aan.Ⓒ René BouwmanHij is de aanvoerder van het kosmopolitische Oranje-team dat woensdag met een wedstrijd tegen Oekraïne het EK-futsal start in de Amsterdamse Ziggo Dome. Oualid Saadouni (33), karaktervoetballer uit Breda. De Marokkaanse Brabander staat stevig in zijn schoenen en dat mag ook wel, als buurtcoach in een Tilburgse achterstandswijk en trotse vader van Uwais, zijn 4-jarige zoon met een beperking.
Lees verder…….

Written By
Brandy