x
Thesportsnewz
Uncategorized

Djokovic op vliegtuig gezet in Melbourne, tennisfederatie betreurt zaak

Djokovic op vliegtuig gezet in Melbourne, tennisfederatie betreurt zaak
  • PublishedJanuary 16, 2022

‘Australiërs eens met besluit'”Dit betekent het einde van een soap die Australië en de wereld ruim anderhalve week lang in zijn greep hield”, zegt correspondent Meike Wijers. “Hoewel het aanvankelijk vooral ging om de geldigheid van de medische vrijstelling die Novak Djokovic had gekregen om ongevaccineerd naar Australië te kunnen, had de minister een andere reden om hem afgelopen vrijdag opnieuw zijn visum te ontnemen. Hij stelde dat Djokovic een icoon is van de antivax-beweging en dat de aanwezigheid van de tennisser tot maatschappelijke onrust leidt. De voltallige rechtbank stelt nu dat de minister rechtmatig heeft gehandeld. De overgrote meerderheid van de Australische bevolking is het daarmee eens. Volgens een recent …
Lees verder…….

Written By
Sky