x
Thesportsnewz
Uncategorized

Teleurgestelde Novak Djokovic heeft Australië verlaten: ’Voel me ongemakkelijk’

Teleurgestelde Novak Djokovic heeft Australië verlaten: ’Voel me ongemakkelijk’
  • PublishedJanuary 16, 2022

Eerder op de dag reageerde de nummer één van de wereld al op de uitspraak van de rechter dat hij Australië definitief moet verlaten en zijn titel dus niet mag verdedigen op de Australian Open. Djokovic liet kort na de uitspraak weten rust te willen, voordat hij met een uitgebreidere verklaring komt.„Ik ben zeer teleurgesteld in de uitspraak van de federale rechtbank om mijn verzoek af te wijzen.” Ook stelt Djokovic zich ’ongemakkelijk’ te voelen. „Ik voel me ongemakkelijk dat de focus de afgelopen weken op mij lag. Ik hoop echt dat we ons nu weer kunnen storten op het tennis en dit geweldige toernooi. Ik wil de spelers, toernooiofficials, staf, vrijwilligers en fans het allerbeste wensen voor het toernooi.”Novak Djokovic.Ⓒ HH/ANP„Tot slot wil ik mijn familie, vrienden, team, supporters, fans en mijn landgenoten bedanken voor …
Lees verder…….

Written By
Larry