x
Thesportsnewz
Uncategorized

Griekspoor zet opmars voort op Australian Open: ‘Ik heb zoveel vertrouwen’

Griekspoor zet opmars voort op Australian Open: ‘Ik heb zoveel vertrouwen’
  • PublishedJanuary 17, 2022

Griekspoor trok de goede lijn door in de derde set en Fognini raakte steeds vaker geïrriteerd. De Nederlander pakte in de negende game de service van Fognini af zonder een punt af te staan om vervolgens de wedstrijd vakkundig uit te serveren.”Het was een hele strakke, goede en zakelijke overwinning”, aldus Griekspoor. “Ik weet dat ik in dit soort situaties op mijn best ben. Ik heb best wel wat blessures gehad en weet dus hoe het is om wat minder te trainen voor wedstrijden.” Ongekende reeks Voor Griekspoor, die voor het laatst verloor op 3 september, was het zijn 29ste zege op rij. “Ik heb gewoon zoveel vertrouwen, ondanks dat de meeste zeges van paar maanden terug zijn. Tennissend gaat het alweer e …
Lees verder…….

Written By
Sky