x
Thesportsnewz
Uncategorized

Organisatie Australian Open baalt van aandacht rond zaak Novak Djokovic

Organisatie Australian Open baalt van aandacht rond zaak Novak Djokovic
  • PublishedJanuary 18, 2022

Djokovic, die niet gevaccineerd is tegen het coronavirus, dacht in Melbourne mee te kunnen doen op basis van een medische ontheffing. De rechter bepaalde na een lange juridische strijd echter anders.Verschillende tennissers spraken afgelopen week hun frustratie uit over de aandacht die de nummer één van de wereld kreeg. Onder anderen Rafael Nadal, Stéfanos Tsitsipás en Emma Raducanu stelden dat er door de soap rondom het visum van de Serviër te weinig aandacht uitging naar de prestaties op de baan.„Als Australische tennisfamilie erkennen we dat de recente gebeurtenissen een grote afleiding zijn geweest voor iedereen. We betreuren ten zeerste de impact die dit op alle spelers heeft gehad”, aldus de organisatie van de Australian Open, zonder Djokovic bij naam te noemen. „We zullen dit meenemen in onze evaluatie.” …
Lees verder…….

Written By
Brandy