x
Thesportsnewz
Uncategorized

Rus laat voormalig dubbelpartner in curieus duel van tweeënhalf uur ontsnappen

Rus laat voormalig dubbelpartner in curieus duel van tweeënhalf uur ontsnappen
  • PublishedJanuary 18, 2022

Daarna leek Rus het duel in een mum van tijd uit handen te geven, maar tot twee keer toe vocht ze zich op miraculeuze wijze terug in de wedstrijd.Eerst serveerde de als 29ste geplaatste Zidansek bij 5-4 in de beslissende set voor de wedstrijd, maar wist Rus bij 40-0 alle drie de matchpoints weg te werken en de opslag van de Sloveense te breken. Van 0-5 naar 7-6 in supertiebreak In de supertiebreak boog Rus een achterstand van 5-0 om in een voorsprong van 7-6. Op haar vierde wedstrijdpunt sloeg Zidansek wel toe (10-8), waarmee de Nederlandse inbreng in het enkelspel na een ronde al is gehalveerd. Alleen Tallon Griekspoor en Botic van de Zandschulp zijn nog over, in …
Lees verder…….

Written By
Sky