x
Thesportsnewz
Uncategorized

FC Barcelona komt met Frenkie de Jong als invaller tekort in bekerkraker

FC Barcelona komt met Frenkie de Jong als invaller tekort in bekerkraker
  • PublishedJanuary 21, 2022

Luuk de Jong en Memphis Depay behoorden niet te de wedstrijdselectie. Frenkie de Jong viel na een uur in. De stand was toen 1-1. Aanwinst Ferran Torres, die deze winter voor 55 miljoen euro werd overgenomen van Manchester City, maakte na twintig minuten met een prachtige knal de vroege openingstreffer van Iker Munian onschadelijk.Vlak voor tijd leek Inigo Martinez de thuisploeg aan de overwinning te helpen. In de derde minuut van de blessuretijd dwong ’Golden Boy’ Pedri alsnog een verlenging af: 2-2. Daarin liet Munian zich tot matchwinner kronen. De ervaren Bilbao-aanvaller schoot vlak voor het verstreken van de eerste ’helft’ vanaf elf meter de 3-2 tegen de touwen.Vorig jaar won FC Barcelona de Copa del Rey nog. Onder leiding v …
Lees verder…….

Written By
Larry