x
Thesportsnewz
Uncategorized

Keepersprobleem op EK: Wéér een positieve test bij Nederlandse handballers

Keepersprobleem op EK: Wéér een positieve test bij Nederlandse handballers
  • PublishedJanuary 21, 2022

Ravensbergen deed donderdag nog mee in de met 34-24 verloren wedstrijd tegen Frankrijk in de hoofdronde. Omdat reservekeeper Dennis Schellekens eerder positief testte op corona, zat keeperstrainer Gerrie Eijlers tegen de Fransen op de bank als tweede doelman.Bondscoach Erlingur Richardsson roept nu René de Knegt op als vervanger. De doelman vliegt vrijdagmiddag naar Boedapest. Bij aankomst moet hij nog een negatieve PCR-test afleggen, voordat hij zich bij de ploeg kan voegen.Naast Schellekens en Ravensbergen zitten op dit moment Jeffrey Boomhouwer, Robin Schoenaker en Iso Sluijters in isolatie vanwege het coronavirus. Montenegro is zaterdag de komende opponent van Oranje op het EK. …
Lees verder…….

Written By
Brandy