x
Thesportsnewz
Uncategorized

Murray verliest zonder setwinst van Japanse qualifier, ook Dimitrov sneuvelt

Murray verliest zonder setwinst van Japanse qualifier, ook Dimitrov sneuvelt
  • PublishedJanuary 21, 2022

Voor Paire is het de eerste keer sinds Wimbledon 2019 dat hij twee wedstrijden weet te winnen op een grandslamtoernooi. Hij treft in de volgende ronde Stefanos Tsitsipas, die als vierde is geplaatst in Melbourne. Hij won met 7-6 (1), 6-7 (5), 6-3 en 6-4 van Sebastián Báez uit Argentinië.De Griekse tennisser, die maar liefst 63 onnodige fouten maakte, speelde een goede eerste set, maar schudde de grandslamdebutant met moeite van zich af. In de tweede set was de 21-jarige Báez de sterkste, waarna Tsitsipas er een schepje bovenop deed. Tsitsipas wacht nog op zijn eerste grandslamtitel. Op de Australian Open kwam hij in 2019 en 2021 tot de halve finales en vorig jaar was hij op Rola …
Lees verder…….

Written By
Sky