x
Thesportsnewz
Uncategorized

Setverlies deert Nadal niet bij Australian Open, Zverev in drie sets door

Setverlies deert Nadal niet bij Australian Open, Zverev in drie sets door
  • PublishedJanuary 22, 2022

Rafael Nadal is voor de vijftiende keer doorgedrongen tot de vierde ronde van de Australian Open. De toernooiwinnaar van 2009 versloeg Karen Chatsjanov, maar verloor voor het eerst dit seizoen een set: 6-3, 6-2, 3-6, 6-1.Nadal, als zesde geplaatst in Melbourne, ging als een speer van start. Hij won zijn eerste vier opslaggames op love en had in een half uur de eerste set al binnen. Zijn Russische tegenstander nam daarna steeds meer het initiatief in de rally’s, maar moest ook set twee aan Nadal laten. Chatsjanov ging daarop nog agressiever spelen en won dankzij een break op 2-1 voor de tweede keer in negen duels een set van Nadal. In de vierde set t …
Lees verder…….

Written By
Sky