x
Thesportsnewz
Uncategorized

Tsitsipas heeft niet door dat hij heeft gewonnen, Sinner wacht oude bekende

Tsitsipas heeft niet door dat hij heeft gewonnen, Sinner wacht oude bekende
  • PublishedJanuary 22, 2022

Stefanos Tsitsipas mag zich opmaken voor de vierde ronde van de Australian Open. De Griekse nummer vier van de wereld plaatste zich ten koste van Benoît Paire: 6-3, 7-5, 6-7 (2), 6-4.De tweevoudig halvefinalist in Melbourne had het niet makkelijk tegen de grillige Fransman. Na de winst in de de tiebreak van de derde set kon Paire ook in de vierde set goed mee. Bij een stand van 4-5 kwam Paire op eigen opslag in problemen. Bij een stand van 0-40 (en daarmee dus drie matchpoints voor Tsitsipas) beëindigde de Fransman zelf het duel met een dubbele fout. Tsitsipas had dat echter niet door. …
Lees verder…….

Written By
Sky