x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: oud-olympisch kampioen turnen Szilveszter Csollany (51) aan corona overleden

Sport Kort: oud-olympisch kampioen turnen Szilveszter Csollany (51) aan corona overleden
  • PublishedJanuary 25, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Oud-olympisch kampioen turnen Csollany aan Covid-19 overleden23.34 uur: De Hongaarse ex-turner en voormalig olympisch kampioen Szilveszter Csollany is aan de gevolgen van Covid-19 overleden, zo hebben de turnfederatie en het olympisch comité van zijn land laten weten. Csollany was 51 jaar oud. Hij liep het virus begin december op en verbleef sindsdien in een ziekenhuis in Boedapest, waar hij aan de beademing lag.Op de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta veroverde Csollany zilver aan de ringen. Vier jaar later werd hij in Sydney aan hetzelfde toe …
Lees verder…….

Written By
Larry