x
Thesportsnewz
Uncategorized

Transfers en geruchten: Sydney van Hooijdonk op huurbasis naar Heerenveen

Transfers en geruchten: Sydney van Hooijdonk op huurbasis naar Heerenveen
  • PublishedJanuary 26, 2022

DINSDAG 25 JANUARISevilla versterkt zich met huurling Martial23.09 uur: De Spaanse kampioenskandidaat Sevilla heeft zich versterkt met de Franse aanvaller Anthony Martial. De 26-jarige spits maakt het seizoen op huurbasis bij de nummer 2 van La Liga af. Hij kon bij Manchester United niet meer op een basisplaats rekenen.Martial speelde tot dusver 269 duels voor de Engelse club. Daarin kwam hij 79 keer tot scoren. Martial verhuisde in 2015 van AS Monaco naar Manchester.Sidney van Hooijdonk is terug op de Nederlandse velden.Ⓒ ANP/HHHeerenveen huurt Van Hooijdonk van Bologna16.08 uur: sc Heerenveen krijgt voor de rest van het seizoen de beschikking over Sydney van Hooijdonk. De aanvaller komt op huurbasis over van Bologna.Van Hooijdonk maakte in de zomer van 2021 de overstap van NAC Breda naar de Serie A-club, waar hij voor vier jaar tekende. In Italië kwam hij dit seizoen tot vijf optredens in de hoofdmacht. Via deze verhuurperiode moet hij meer aan spelen toekomen.Technisch manager Ferry de Haan is blij met het aantrekken van Van Hooijdonk. „Het is geen geheim dat we al langere tijd op zoek waren naar een spits. Met de komst van Sydney krijgen we voorin meer keuzes. Hij is ijverig, goed in de zestien en beschikt over een behoorlijk goede vrije trap. Het is de bedoeling dat hij hier de concurrentie aangaat in de jacht op zoveel mogelijk speelminuten.”Ajax legt IJslander Hlynsson langer vast 08:58 uur Ajax heeft het contract van de 18-jarige IJslander Kristian Hlynsson opengebroken en verlengd tot de zomer van 2026. De oude verbintenis van de aanvallende middenvelder liep medio 2023 af.Hlynsson, geboren in het Deense Odense, kwam als IJslands jeugdinternational in januari 2020 over van de IJslandse club Breidablik. In december maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht van de Amsterdammers in het bekerduel met Barendrecht (4-0).Ook tegen de amateurs van Excelsior Maassluis mocht hij invallen. In beide bekerduels maakte Hlynsson een doelpunt. Hij kwam sinds zijn komst naar Amsterdam ook 21 keer uit voor Jong Ajax.MAANDAG 24 JANUARIKevin Mirallas duikt op in Portugal22.12 uur: Kevin Mirallas (34) heeft weer een voetbalclub. Het Portugese Moreirense FC heeft de Belg transfervrij binnengehaald. De aanvaller zat al meer dan een half jaar zonder club na zijn Turks avontuur bij Gaziantep.Kevin Mirallas speelde sinds 8 mei 2021 geen minuut profvoetbal meer. Zijn contract bij het Turkse Gaziantep werd niet verlengd ondanks een degelijk seizoen met zeven goals en zes assists in 31 wedstrijden.Jizz Hornkamp tekent tot zomer 2024 bij Willem II19.01 uur: Willem II heeft Jizz Hornkamp voor langere tijd vastgelegd. De spits heeft een contract getekend tot de zomer van 2024 bij de Tilburgse formatie uit de Eredivisie. Willem II heeft daarbij een optie de verbintenis met nog een jaar te verlengen.Eerder bereikte Willem II al een akkoord met FC Den Bosch over de overgang van de speler. Hornkamp stond sinds 2019 onder contract bij de club uit de eerste divisie. Hij scoorde daar in 54 duels 25 keer.Wilfried Bony in het shirt van Vitesse.Ⓒ HH/ANPNEC geeft Wilfried Bony kans op contract17.33 uur: NEC krijgt de komende periode een proefspeler met een grote naam en faam. Wilfried Bony gaat meetrainen in een poging een contract te ve …
Lees verder…….

Written By
Larry