x
Thesportsnewz
Uncategorized

Mason Greenwood (Man Utd) na vermeende verkrachting en mishandeling op borgtocht vrijgelaten

Mason Greenwood (Man Utd) na vermeende verkrachting en mishandeling op borgtocht vrijgelaten
  • PublishedFebruary 2, 2022

De politie noemde niet de naam van Greenwood. Wel dat het om een 20-jarige man ging die zondag werd gearresteerd op verdenking van verkrachting en mishandeling van een vrouw. De aanvaller wordt ook verdacht van een doodsbedreiging.De 20-jarige Greenwood werd zondag aangehouden. Manchester United besloot hem te schorsen, na beschuldigingen van de vriendin van de aanvaller. Zij deelde via Instagram foto’s van blauwe plekken en verwondingen op haar lichaam die volgens haar door Greenwood zijn toegebracht. Ze publiceerde ook een opgenomen spraakbericht, waarin te horen is dat Greenwood haar min of meer dwingt tot seks.Let op: onderstaand beeld en audio kunnen als schokkend worden ervaren.Greenwood komt uit de jeugdopleiding van Manchester United en is dit seizoen een vaste waarde in de hoo …
Lees verder…….

Written By
Larry