x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Marcel Keizer goed van start met Al Jazira op WK clubs

Sport Kort: Marcel Keizer goed van start met Al Jazira op WK clubs
  • PublishedFebruary 4, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Dominic Thiem slaat ook hele Zuid-Amerikaanse trip over23.44 uur: Dominic Thiem heeft zich afgemeld voor alle komende graveltoernooien in Zuid-Amerika. De voormalig nummer 3 van de wereld, die de afgelopen maanden aan de kant stond met een polsblessure, hoopt in maart zijn rentree te kunnen maken in Indian Wells.De 28-jarige Thiem zou deze week deelnemen aan een ATP-toernooi in Cordoba, maar hij trok zich op het laatste moment terug. „Ik heb nog pijn aan mijn hand en heb te weinig getraind”, zei de Oostenrijker toen. Volgende week zou hij in …
Lees verder…….

Written By
Larry