x
Thesportsnewz
Uncategorized

Meevaller voor Davis Cup-team: Canadese topspelers blijven thuis

Meevaller voor Davis Cup-team: Canadese topspelers blijven thuis
  • PublishedFebruary 5, 2022

Het Canadese tweetal bezorgde het land begin dit jaar nog de eindzege op de ATP Cup in Australië. Bij de Australian Open reikten beiden tot de kwartfinales: Shapovalov boog in vijf slopende sets voor de latere winnaar Rafael Nadal, Auger-Aliassime dwong de latere finalist Medvedev ook tot het uiterste en gaf zich pas na vijf sets gewonnen.Ook de nummers 3 en 4 van Canada, Milos Raonic (voormalig nummer drie van de wereld, maar inmiddels door blessures afgezakt naar nummer 119) en Vasek Pospisil (ATP-121) zijn er niet bij in de Sportcampus Zuiderpark. Tweehonderd plekken verschil Canada treedt in Den Haag aan met Brayden Schnur (ATP-239), Steven Diez (ATP-268), Peter Polansky (ATP-282) en Alexis Galarneau (ATP-375). Nederl …
Lees verder…….

Written By
Sky