x
Thesportsnewz
Uncategorized

Roger Schmidt: ’Weer verloren na gekke goal’

Roger Schmidt: ’Weer verloren na gekke goal’
  • PublishedFebruary 6, 2022

Uitgerekend Yvon Mvogo ging in de fout bij de winnende treffer van AZ. De doelman mocht beginnen van Schmidt, die na een reeks mindere optredens het vertrouwen heeft verloren in Joël Drommel. „Hij verdiende het om te spelen”, zei Schmidt over Mvogo. „Helaas gaat hij in de fout. En dat is jammer, want we waren op dat moment beter. We speelden beter en agressiever dan vlak voor rust. We controleerden de wedstrijd. Daarna hebben we nog van alles geprobeerd. Maar helaas waren we niet in staat om nog te scoren.”Schmidt vond dat zijn ploeg veel energie in de wedstrijd tegen AZ had gelegd. „We hebben er alles aan gedaan. Nu moeten we er dinsdag tegen NAC weer staan. Dat wordt een belangrijke bekerwedstr …
Lees verder…….

Written By
Larry