x
Thesportsnewz
Uncategorized

Marc Overmars per direct weg bij Ajax na versturen grensoverschrijdende berichten

Marc Overmars per direct weg bij Ajax na versturen grensoverschrijdende berichten
  • PublishedFebruary 7, 2022

Overmars zegt zich kapot te schamen. „Vorige week werd ik geconfronteerd met meldingen over mijn gedrag. En hoe dit op anderen is overgekomen. Helaas realiseerde ik me niet goed dat ik hiermee grenzen heb overschreden, maar dat werd me deze dagen wel duidelijk. Daardoor voelde ik opeens een enorme druk.”„Ik bied mijn excuses aan. Zeker voor iemand in mijn positie is dit gedrag niet goed te praten, dat zie ik inmiddels ook in. Maar te laat. Ik zie geen andere optie dan te stoppen bij Ajax. Dit heeft ook grote impact op mijn privésituatie. Daarom verzoek ik iedereen mij en mijn gezin met rust te laten.”Overmars was sinds de zomer van 2012 directeur voetbalzaken bij Ajax. Met hem als direc …
Lees verder…….

Written By
Brandy