x
Thesportsnewz
Uncategorized

Suzanne Schulting na onrustige aanloop eenvoudig naar halve finale 500 meter

Suzanne Schulting na onrustige aanloop eenvoudig naar halve finale 500 meter
  • PublishedFebruary 7, 2022

In de tweede kwartfinale zaten voor Nederland Velzeboer en Poutsma. Velzeboer had een mindere start, maar doordat Poutsma op iets meer dan een ronde onderuit ging, heroverde ze de tweede plek en plaatste ze zich voor de halve eindstrijd. De videoscheidsrechter verstoorde het feestje van Velzeboer echter en zag een fout van de Nederlandse bij een inhaalmanoeuvre, waardoor ze toch niet naar de halve eindstrijd mocht.Schulting moest in de vierde rit dan Nederlandse eer hoog houden. De opdracht werd al makkelijker gemaakt, toen een van haar tegenstanders gediskwalificeerd werd vanwege een valse start. Toch ging het alles behalve vlekkeloos, want direct na de start was er een kleine botsing tussen Schulting en de Chinese. Omdat het nog voor de eerste bocht gebeurde, werd de w …
Lees verder…….

Written By
Larry