x
Thesportsnewz
Uncategorized

Hurkacz stuurt voormalig ABN Amro-winnaar Tsonga alweer naar huis

Hurkacz stuurt voormalig ABN Amro-winnaar Tsonga alweer naar huis
  • PublishedFebruary 8, 2022

ABN Amro-toernooi live bij de NOSHet ABN Amro-toernooi wordt van 7 tot en met 13 februari gehouden in Ahoy Rotterdam. Van maandag tot en met vrijdag is de partij van 19.30 uur live te zien op NOS.nl en in de NOS-app, maar dat geldt ook voor de wedstrijden van Botic van de Zandschulp en Tallon Griekspoor.Dat betekent dat dinsdag 8 februari maar liefst drie partijen in beeld komen.Griekspoor en Van de ZandschulpOm 11.00 uur al treedt Tallon Griekspoor aan tegen de Rus Aslan Karatsev. De eerste avond partij gaat om 19.30 uur tussen de als eerste geplaatste Griek Stefanos Tsitsipas en de Spanjaard Alejandro Davidovich, waarna Botic van de Zandschulp en Spaanse qualifier Bernabé Zapata de tweede toernooidag afsluiten.De halve finales en finale zijn overigens ook live te zien bij de NOS. …
Lees verder…….

Written By
Sky