x
Thesportsnewz
Uncategorized

Titelverdediger Kjeld Nuis klopt zilveren Thomas Krol en knalt naar goud op 1500 meter

Titelverdediger Kjeld Nuis klopt zilveren Thomas Krol en knalt naar goud op 1500 meter
  • PublishedFebruary 8, 2022

Krol legde met zijn rit na een geweldige opening de lat enorm hoog voor de rest, maar Nuis liet zich niet afleiden. Hij verloor wat tijd in de beginfase, maar kon zijn snelheid beter vasthouden in de slotfase van zijn race, waardoor Nuis Krol aftroefde met 34 honderdste van een seconden. Daarna begon het grote wachten voor beide Nederlanders.In de rit na Nuis werd al duidelijk dat veel anderen zich zouden stukbijten, want Bart Swings en Kristian Ulekliev kwamen niet in de buurt. Daarna kwam de grote uitdager van het Nederlandse duo: Joey Mantia. De Amerikaan opende voor zijn doen snel, maar kon het daarna niet meer bolwerken. Ook thuisrijder Zhongyan Ning kwam er bij lange na niet aan. De twee laatste schaats …
Lees verder…….

Written By
Brandy