x
Thesportsnewz
Uncategorized

Wekdienst 8/2: Half miljoen Nederlanders verliezen groene vinkje • Macron praat met president Oekraïne

Wekdienst 8/2: Half miljoen Nederlanders verliezen groene vinkje • Macron praat met president Oekraïne
  • PublishedFebruary 8, 2022

Ga je de weg op? Hier vind je het overzicht van de werkzaamheden. Bekijk hier de dienstregeling voor het spoor.Wat kun je vandaag verwachten? Mensen die negen maanden terug, of langer geleden, hun laatste vaccin hebben gekregen, raken hun groene vinkje in de CoronaCheckApp kwijt. Een half miljoen Nederlanders zonder boosterprik hebben dus vanaf vandaag geen geldige QR-code meer.De Franse president Macron praat, in navolging van zijn bezoek gisteren aan de Russische president Poetin, met de Oekraïense president Zelensky over de situatie in het Oost-Europese land.Via een livestream op de website en de app van de NOS is het ABN Amro tennistoernooi in Rotterdam te volgen. Onder meer de Nederlander Tallon Griekspoor speelt om 11.00 uur tegen de Rus Aslan Karatse …
Lees verder…….

Written By
Sky