x
Thesportsnewz
Uncategorized

Instituut Sportrechtspraak wacht nog op officiële melding van Ajax over wangedrag Marc Overmars

Instituut Sportrechtspraak wacht nog op officiële melding van Ajax over wangedrag Marc Overmars
  • PublishedFebruary 10, 2022

De oud-international besloot afgelopen weekeinde zijn functie als directeur voetbalzaken neer te leggen, nadat Ajax meldingen had gekregen van vrouwelijke werknemers over wangedrag van Overmars. Hij zou gedurende een langere periode aan meerdere vrouwelijke collega’s grensoverschrijdende berichten hebben gestuurd.„Wij hebben nog geen melding ontvangen”, zegt directeur Henk van Aller van het ISR. „Wij vragen altijd aan betrokken partijen om een zo concreet mogelijke melding te doen. Dat kost doorgaans even tijd. We hebben hier geen deadline voor in onze reglementen. Al kunnen we wel aan de bel trekken bij de betreffende bond, in dit geval de KNVB, als het heel lang duurt.”Nederlandse sportclubs hebben de plicht om zaken waarin sprake is van grensoverschrijdend gedrag te melde …
Lees verder…….

Written By
Brandy