x
Thesportsnewz
Uncategorized

Griekspoor baalt in kil Ahoy van keuzes Krajicek: ‘Thuisvoordeel is weg zo’

Griekspoor baalt in kil Ahoy van keuzes Krajicek: ‘Thuisvoordeel is weg zo’
  • PublishedFebruary 11, 2022

De tennisser beseft dat het ABN Amro-toernooi voor de dagindeling vanwege belangen rond internationale uitzendschema’s met diverse partijen rekening moet houden, aangezien het evenement over de hele wereld te zien is.Maar Griekspoor vindt wel dat Krajicek bij het opstellen van het schema de belangen van de Nederlanders steviger mag behartigen. “Botic speelde dinsdag zonder publiek en ik op donderdagavond. Dat moet in mijn ogen anders kunnen.” Volgend jaar geen Griekspoor in Ahoy? Griekspoor voegde eraan toe dat hij heeft overwogen om dit jaar het ABN Amro-toernooi over te slaan, om in dezelfde periode een serie graveltoernooien in Zuid-Amerika te kunnen spelen. “Ik kom graag in Ahoy, omdat ik hier mooie dingen heb lat …
Lees verder…….

Written By
Sky