x
Thesportsnewz
Uncategorized

Griekspoor vecht dapper, maar komt tekort tegen Fucsovics in Rotterdam

Griekspoor vecht dapper, maar komt tekort tegen Fucsovics in Rotterdam
  • PublishedFebruary 11, 2022

In Rotterdam stonden donderdagavond ook Andy Murray, toernooiwinnaar in 2009, en Felix Auger-Aliassime tegenover elkaar, een partij tussen de oude en jonge generatie in het tennis.De 34-jarige Schot, die na een slepende heupblessure weer in de top-100 staat, kwam er tegen de 21-jarige lichtvoetige Canadees, nummer negen van de wereld en kwartfinalist op de Australian Open, niet echt aan te pas. De wisselvallige Murray mopperde steeds meer naarmate de partij uit zijn handen glipte. De Schot wond zich op na iedere misser, die hij afwisselde met een fraai punt. Op matchpoint sloeg Murray zijn eigen pet nog van zijn hoofd, claimde meteen ‘let’ te hebben geroepen, waarna het beslissende punt over werd ge …
Lees verder…….

Written By
Sky