x
Thesportsnewz
Uncategorized

VIDEO De Graafschap krijgt bizarre penalty: ’Volgens de KNVB is dit een toptalent’

VIDEO De Graafschap krijgt bizarre penalty: ’Volgens de KNVB is dit een toptalent’
  • PublishedFebruary 12, 2022

De Superboeren moesten tegen FC Dordrecht een 1-2 achterstand goedmaken en stuurden in de slotfase ook Ted van de Pavert mee naar voren. De verdediger ging onderuit nadat hij zelf tegen een tegenstander aanliep. Kooij ging echter mee met de wens van de verdediger en kende de strafschop toe. Bovendien gaf hij ook nog eens geel aan Ruggero Mannes.Dordrecht-trainer was na afloop (2-2) niet te spreken over Kooij. „Ik vind het een hele matige scheidsrechter en dat heb ik gewoon tegen hem gezegd. Volgens de KNVB moet dit een potentieel internationaal toptalent zijn, maar ik heb hem aangeraden om te stoppen en te gaan p …
Lees verder…….

Written By
Brandy