x
Thesportsnewz
Uncategorized

Goud voor ijzersterke Nederlandse shorttracksters in finale aflossing!

Goud voor ijzersterke Nederlandse shorttracksters in finale aflossing!
  • PublishedFebruary 13, 2022

Suzanne Schulting, Selma Poutsma, Xandra Velzeboer en Yara van Kerkhof bleven de concurrentie ruim voor. Voor Schulting is het haar derde gouden medaille in haar carrière, en haar tweede op deze Spelen. Ook pakte ze al zilver in Peking.Het was voor het eerst in de geschiedenis dat de aflossingsploeg bij de vrouwen de finale op de Winterspelen haalde.TeamNL behaalde vier jaar geleden een bronzen plak met de vrouwenaflossingsploeg. Het team van bondscoach Jeroen Otter won de B-finale en eindigde door twee diskwalificaties in de A-finale alsnog als derde.Schrijf je in voor de Telesport nieuwsbrief en ontvang dagelijks het laatste olympische nieuws. …
Lees verder…….

Written By
Larry